Need (helené)

Need//private

Først vil jeg bare så gratulerer med dagen jenta mi, du skulle blitt 17 år idag!

Trine Helene Holte.
Du er jenta som alltid kommer til å være i hjertet mitt! Du er jenta som alltid fikk meg til å le. Du er den beste vennen jeg kunne fortelle om ABSOLUTT alt til. DU er det jeg savner mest akkurat nå! 
Du aner ikke hvor vanskelig det var etter du døde, hvor rare folk ble, når de ikke helt visste hva de skulle si til hverandre. Det er når sånne ting skjer man virkelig finner ut hvem som er der for deg, og hjelper deg igjennom den vanskelige perioden. De som kjenner det samme som deg, det samme uutholdelige tom rommet. 
Når du ble borte, gikk det liksom flere måneder uten om at noen lo ordentlig, følte jeg. Det var liksom ikke det samme å komme til skola, og ikke se deg smile og le. Og heller ingen Trine som sendte mongo MMS hvert 3 minutt på fritiden. Alt var så stille. Kun de nærmeste som var der.
18 Desember kom, og du skulle blitt 15 år. Det var vondt å stå å se på graven din, og vite at jeg aldri kommer til å se deg igjen. Ikke høre deg le. 
Tiden  gikk sakte, og sommer ferien 2010 kom, den 10 juli kom. Den vanskeligste dagen i hele sommerferien. Du hadde vært borte 1 år, og smerten var som om du forsvant i går.
2 år har gått, og du skulle nå blitt 17 år. Syntes forsatt at det er rart at du er borte. Føles liksom ut som om du fortsatt er på ferie. Men jeg vet jo innerst inne at du ikke er det. Jeg ønsker deg alt det beste, og håper du har det fint der du er nå!
Jeg savner deg bare mer og mer, Trine! Kom tilbake, kom tilbake til oss. Det er her du skal være. 14 år er ALT for tidlig å bli borte fra oss. 
Trine Helene Holte, jeg savner deg mer enn ord kan beskrive. Og når jeg sier dette, mener jeg det av hele mitt hjerte; jeg elsker deg, beste venn, kom tilbake!

Jeg er helt sikker på at én dag sees vi igjen. Og den dagen, kommer til å være perfekt!Ps. I love you


18.Des.94 - 10.Jul.09

2 kommentarer

ethh - 18.12.2011 kl.22:05

<3

Tine Victoria - 18.12.2011 kl.23:02

huff, mistet selv min bestevenn :-( kondolerer så masse

Skriv en ny kommentar


Helene. 18 år. Kjæresten. Musikk. Ps. Venner.

Legg meg til som venn

- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Kategorier

Arkiv

hits